Įžvalgos

DĖL KO NERIMAUJA SMULKIŲ IR VIDUTINIŲ ĮMONIŲ ATSTOVAI?

2017 metais, kompanijos “Oracle” užsakymu buvo atliktas tyrimas – apklausta apie 300 smulkių ir vidutinių įmonių atstovų, siekiant išsiaiškinti – kas verčia vadovus nerimauti kalbant apie jų verslo išlaikymą ir augimą.

Gera žinia ta, kad tarp nerimą keliančių dalykų yra ir tų, kurie verslo atstovus verčia jaustis saugiai. Šiandien dalinamės šio tyrimo rezultatais – kas verčia nerimauti, o kas jaustis saugiai?

 

TVARIOS KOMANDOS FORMAVIMAS IR IŠLAIKYMAS

Talentų pritraukimas, išlaikymas ir motyvavimas – didžiausias verslo atstovų galvos skausmas. Viena iš priežasčių kodėl – sudėtinga rasti ir įdarbinti tinkamus, patyrusius darbuotojus, kurie su komanda galėtų visapusiškai prisidėti prie verslo sėkmės. Jeigu pavyksta suformuoti tokią komandą – tuomet kyla rūpestis dėl komandos išlaikymo, motyvavimo ir produktyvumo. Net 32% verslo atstovų jaučiasi neužtikrintai dėl motyvacinės sistemos, tinkamų socialinių kompensacijų, papildomos vertės kūrimo savo darbuotojams.

 

VERSLO PAJAMOS

Net jei ir esate subūrę pačią geriausią profesionalų komandą, tačiau verslas neneša pakankamai pajamų – išlaikyti komandą ir verslą tampa sudėtinga. Nors 70% verslo atstovų teigia, kad savo pardavimų komandai yra suteikę visus darbui reikalingus įrankius, dėl pardavimų sėkmės nerimauja net 50%. Daugiausiai nerimo kelia tokie klausimai kaip: kokius pardavimų kanalus reikėtų naudoti, kurių atsisakyti, o kuriuos, galbūt, labiau efektyvinti.

 

VERSLO PLĖTROS KLAUSIMAI

Smulkaus ir vidutinio verslo atstovams verslo plėtrą stabdo viena problema – joms pritrūksta resursų, kurie galėtų prisidėti prie šio tikslo įgyvendinimo. Atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad baimę ir didžiausią nerimą dėl verslo ateities sukuria profesionalų,  kurie padėtų suvaldyti ir administruoti verslo plėtrą, trūkumas. Taip pat nerimaujama dėl to, ar atstovaujama prekė ir paslauga sugebės patenkinti vartotojų poreikius taip greitai ir kokybiškai, jei verslas išsiplėstų. Nemažiau svarbios ir konkurencingos kainos – viena iš verslo atstovų baimių –  ar verslas bus pajėgus suspėti su kitais rinkos dalyviais ir pasiūlyti gerą tiek verslui, tiek klientui produkto kainą.

 

KAS VIS DĖLTO PRIVERČIA JAUSTIS SAUGIAI?

Kas vis dėlto priverčia smulkų ir vidutinį verslą jaustis saugiau? Tarp atsakymų lyderiavo trys aspektai: technologijos, “Debesys” ir duomenų saugumas. Nors verslas labiausiai nerimauja dėl talentų pritraukimo ir išlaikymo bei pelningų pardavimų, technologijų diegimas ir jų naudojimas visus šiuos rūpesčius gerokai sumažina. Į klausimą, ar verslas išgyventų jei jis persikeltų į debesų technologijas, net 81% verslo atstovų atsakė, kad jie dėl to visiškai nesijaudina ir ramiai galėtų tokiais sprendimais naudotis, 80% teigia, kad jiems net klientų ir verslo duomenų perkėlimas į debesų technologijomis paremtus sprendimus, nesukeltų jokių rūpesčių. Stebina ir pasitikėjimas debesų technologijų saugumu – net 67% verslo atstovų teigia, kad jaustųsi saugūs perkėlę verslo duomenis į skaitmeninę erdvę.

 

Matome,  kad IT produktai, o ypatingai debesų technologijomis paremti IT sprendimai padeda pasaulio verslo atstovams jaustis saugiai ir užtikrintai. Šios technologijos gali ne tik suteikti saugumo jausmą smulkiam ir vidutiniam verslui, bet ir prisidėti prie sėkmingo ir efektyvaus procesų, tokių kaip: talentų išlaikymas, pardavimai ir verslo plėtros valdymas ir administravimas. Norite įsitikinti?

Susisiekime – mes galime pasiūlyti Jūsų verslui tinkamą IT sprendimą!

#netsuite #taleo #eloqua #analytics-cloud #intelligent-advisor #integration-cloud #siebel #hcm-cloud #erp #hcm #crm #marketing #analytics #opa #integration

Visos įžvalgos
Kad užtikrintume sklandų svetainės veikimą ir galėtume pagerinti Jūsų naršymo patirtį, svetainėje naudojame slapukus (angl. Cookies). Slapukų informaciją galite pakeisti naršyklės, kurią naudojate, nustatymuose. Daugiau apie slapukus skaitykite čia.