Įžvalgos

SPPA verslui

„ORACLE NETSUITE“ ERP – BUS PRITAIKYTA LIETUVOS RINKAI

Esame vienintelis oficialus „Oracle Netsuite“ sprendimų tiekėjas ir partneris Lietuvoje, kuris investavo į „Oracle Netsuite“ verslo valdymo sprendimo pritaikymą Lietuvos rinkai. Iš viso į sistemos adaptavimą investuojame 150 tūkst. eurų. Šia investicija tikimės suteikti šalies įmonėms daugiau vertės ir padėti supaprastinti bei automatizuoti darbo procesus.

Įdiegus šiuos naujinius įmonių naudojamose „Oracle Netsuite“ verslo valdymo sistemose integruotos buhalterinės apskaitos, personalo valdymo, darbo laiko apskaitos ir atlygio skaičiavimo funkcijos bus pritaikytos prie Lietuvos teisinės bazės – apskaitos įstatymo bei darbo santykius reglamentuojančių teisės aktų, tarp jų ir Darbo kodekso. Tai leis vietos įmonėms naudotis geriau jų poreikius atitinkančiais sprendimais.

„Tam, kad atitiktų įmonių poreikius ir leistų joms efektyviai siekti savo tikslų, verslo valdymo sistemos turi būti šiuolaikiškos, nuolat atnaujinamos ir plėtojamos. „Oracle Netsuite“ sprendimai šiuo atžvilgiu yra pranašesni už daugelį kitų, nes jiems palaikymą teikia viena pažangiausių technologijų bendrovių pasaulyje. Maža to, bendradarbiaudami su „Oracle“ ėmėmės adaptuoti sistemas Lietuvos rinkai. Tad mūsų klientai naudosis ne tik naujausiomis, bet ir Lietuvos verslo aplinkai pritaikytomis sistemų versijomis“, – sako SPPA vadovas ir verslo procesų optimizavimo ekspertas Žilvinas Gedvilas.

Anot jo, įdiegus naujinius ketinama aukščiau iškelti verslo valdymo sistemų kokybės kartelę ir taip padėti Lietuvos verslo atstovams didinti savo efektyvumą ir konkurencingumą vietos bei tarptautinėse rinkose. SPPA vadovas neslepia ambicijų atnaujinus sistemą paskatinti pažangius sprendimus įsidiegti dar daugiau įmonių. Planuojama pritraukti po 6–8 naujus klientus per metus.

„Didžiausias mums kylantis iššūkis – pritaikyti sistemas prie darbo santykius reglamentuojančių Lietuvos įstatymų, kurie, kaip pabrėžia daugelis ekspertų, yra ganėtinai komplikuoti, turintys nemažai išlygų. Be to, teisinė bazė mūsų šalyje dažnai keičiasi, todėl ją perkelti į verslo valdymo sistemą yra nemenkas iššūkis ir išties didelės apimties darbas“, – akcentuoja Ž. Gedvilas.

Sistemos adaptacija apima analitinį, teisinį ir techninį darbus, kuriuos planuojama užbaigti iki šių metų trečio ketvirčio pabaigos. Esami „Oracle Netsuite“ sistemų naudotojai, anot Ž. Gedvilo, jokių nepatogumų dėl šio atnaujinimo nepatirs. „Oracle Netsuite“ sprendimai yra grįsti debesų kompiuterija, todėl įdiegti naujinius vartotojams bus paprasta ir greita.

Jau 10 metų bendradarbiaujame su bendrove „Oracle“, o pernai tapome oficialia ir vienintele „Oracle Netsuite“ sprendimą siūlančia jos atstove Lietuvoje.

Be pirmaujančios pasaulyje verslo valdymo sistemos „Oracle Netsuite“, diegiame žmogiškųjų išteklių valdymo „Oracle Taleo“, rinkodaros valdymo „Oracle Eloqua Marketing“, duomenų analitikos „Oracle Analytics“, procedūrų automatizavimo „Oracle Intelligent Advisor“ ir kitus pažangius sprendimus. Taip pat galime pasiūlyti individualiems poreikiams pritaikytus integruotus sprendimus įvairioms verslo sritims – nuo didmeninės prekybos, paslaugų teikimo iki gamybos valdymo. Padedame sujungti ir automatizuoti rinkodaros, pardavimų valdymo, tiekimo grandinės, planavimo ir biudžeto valdymo ar įmonių grupės finansų konsolidavimo procesus.

 

#netsuite #erp #hcm #crm

Visos įžvalgos
Kad užtikrintume sklandų svetainės veikimą ir galėtume pagerinti Jūsų naršymo patirtį, svetainėje naudojame slapukus (angl. Cookies). Slapukų informaciją galite pakeisti naršyklės, kurią naudojate, nustatymuose. Daugiau apie slapukus skaitykite čia.