Įžvalgos

AR JŪSŲ ĮMONEI REIKIA POLICY AUTOMATION SPRENDIMO?

Jeigu mąstote apie mūsų atstovaujamų Oracle produktų įsigijimą, turbūt galvoje kirba nemažai klausimų.  Norint nuspręsti, kokie sprendimai Jums iš tiesų naudingi, pravartu į kiekvieną produktą pažvelgti šiek tiek giliau. Šį kartą detaliau supažindiname Jus su Oracle Intelligent Advisor (Oracle Policy Automation): pateikiame keletą priežasčių, kodėl Oracle Policy Automation (OPA) gali tapti nepakeičiamu įrankiu.

 

KOMPLIKUOTAS SANTYKIS SU KLIENTAIS

Jeigu Jūsų verslo profilis yra toks, kur kasdienė komunikacija su klientais yra neišvengiama ir viską suvaldyti sudėtinga, o klientų patirtį gerinti norisi – OPA Jums bus nepakeičiamas pagalbininkas.  Šis sprendimas leis perkelti popierinius dokumentus į skaitmeninę erdvę ir taip ne tik sumažinti popierinių dokumentų apimtis, bet ir padės optimizuoti įmonės kaštus, išvengti klaidų, kuomet dokumentai pildomi rankiniu būdu. Taip pat, OPA prisidės prie Jūsų klientų patirties gerinimo: OPA leis Jums informaciją ir atsakymus pateikti labiau sistemizuotai, patogiau ir greičiau, o klientas išvengs informacijos paieškos kituose kanaluose.

 

NUOLATINIAI NEATITIKIMAI SPRENDIMŲ PRIĖMIMO PROCESE

Dar vienas iššūkis, su kuriuo susiduria nemažai įmonių – komplikuotas sprendimų priėmimo ir jų paaiškinimo procesas. Visuose versluose gali pasitaikyti situacijų, kur sudėtinga paaiškinti, kodėl vienoks ar kitoks atsakymas buvo pateiktas ar kodėl būtent toks sprendimas buvo priimtas. Pavyzdžiui, jei Jūsų klientai susiduria su viena ir ta pačia problema, o skirtingiems klientams pateikiami skirtingi atsakymai, Oracle Policy Automation gali padėti šiuos atsakymus unifikuoti. Jeigu Jūsų verslui būdingas dažnas įvairių taisyklių ar reglamentų pasikeitimas, OPA taps tikru išsigelbėjimu.

 

TRŪKSTA SUINTERESUOTŲ ŠALIŲ ĮSITRAUKIMO

Daugelis įmonių, kalbant apie verslo taisyklių įgyvendinimą organizacijoje, siekia, kad į procesą įsitrauktų daugiau verslo atstovų, o ne techninių specialistų. OPA sukurs patrauklią skaitmeninę ir vartotojui draugišką aplinką, kurioje informacija bus pateikta aiškiai, tinkama kalba, o verslo taisyklių autoriai galės be IT specialistų pagalbos jas kurti ir redaguoti.

 

SIEKIATE ESAMŲ IT SPRENDIMŲ MODERNIZAVIMO

Jei siekiate efektyvumo, įgyvendinant verslo procesų optimizavimą, pasitelkdami IT, dažnai susiduriate su problema, kuri informacinė sistema yra ar turi būti atsakinga už vienų ar kitų verslo taisykių patikrinimą. OPA gali tapti tuo vieninteliu atsakingu ir lanksčiu elementu jūsų organizacijoje, kuris bet kurią verslo taisyklę ar procedūrą įgyvendins ir integruos priimtą sprendimą į reikiamą veiklos procesą.

 

 Oracle Intelligent Advisor (Oracle Policy Automation) gali padėti išspręsti daugelį įmonėje kylančių problemų. Apmąstykite Jūsų įmonėje kylančius iššūkius, problemas ir pagalvokite – galbūt Oracle Policy Automation (OPA) Jums tinkamas sprendimas?

Parengta pagal:
https://goo.gl/HWzJSX

#intelligent-advisor #opa

Visos įžvalgos
Kad užtikrintume sklandų svetainės veikimą ir galėtume pagerinti Jūsų naršymo patirtį, svetainėje naudojame slapukus (angl. Cookies). Slapukų informaciją galite pakeisti naršyklės, kurią naudojate, nustatymuose. Daugiau apie slapukus skaitykite čia.