Įžvalgos

5 NEPAKEIČIAMI ORACLE INTELLIGENT ADVISOR PRIVALUMAI

Visai neseniai, viename iš mūsų straipsnių bandėme išsiaiškinti – kada verta įsigyti Oracle Intelligent Advisor (Oracle Policy Automation) sprendimą? Kalbėjome apie tai, kad tokie sprendimai kaip Oracle Policy Automation (OPA) gali pagelbėti kasdienėje verslo rutinoje, supaprastinant ir sumažinant darbo kiekius. Šį kart su OPA supažindinsime dar išsamiau. Pateikiame Jums keletą nepakeičiamų OPA privalumų, kurie taps kasdieniais Jūsų pagalbininkais.

 

UNIVERSALUS SPRENDIMAS SMULKIOMS, VIDUTINĖMS BEI DIDELĖMS ĮMONĖMS

Vienas iš itin stiprių OPA sprendimo privalumų – tinkamumas įvairių sričių ir dydžių įmonėms. OPA sprendimas gali būti pritaikomas tokioms sritims kaip akademinio mokslo, gyvybės mokslų, viešojo sektoriaus (pvz. savivaldos, migracijos, mokesčių ar socialinės apsaugos) tarnybose,  vartotojų/klientų poreikių tenkinimo, finansų, draudimo, telekomunikacijų ir dar daugiau kitų įvairių sričių. OPA puikiai prisitaikys prie Jūsų poreikių ir verslo taisyklių, nesvarbu ar būsite stambaus verslo, viešojo sektoriaus ar smulkaus verslo atstovas.

 

LENGVAS SPRENDIMO PASIEKIAMUMAS

Nuolat sparčiai plečiantis technologijoms, augant kasdieniam tempui, OPA žengia su Jumis koja kojon. Ypatingai naudingas sprendimas yra tiems, kurie mėgsta ir gali dirbti savo darbus telefonu – OPA leis Jums prisijungti prie mobiliosios versijos, taip padėdama taupyti Jūsų laiką bei greičiau priimti reikalingus sprendimus.

 

LENGVA SPRENDIMO PRIEŽIŪRA

Jeigu siekiate įvairių sistemų, sprendimų modernizavimo ir visapusės kontrolės, OPA sprendimas padės šiuos tikslus įgyvendinti. OPA sprendimas specialistų yra sukurtas taip, kad atsiradus teisiniams, taisyklių, nuostatų, reglamentų pokyčiams, juos OPA sprendimo pagalba galėsite drąsiai ir greitai pakoreguoti patys. Taip sutaupysite laiko ir neplanuotų išlaidų samdant sprendimo priežiūros specialistus!

 

PATEIKIAMOS IŠSAMIOS ANALIZĖS

Dar vienas faktorius, kuris suteikia konkurencingą pranašumą mūsų atstovaujamam sprendimui OPA – išsamios ir gilios situacijų analizės. Sistema geba kurti įvairius scenarijus ir pateikti galimus sprendimus, taip pat detaliai paaiškindama kodėl vienas ar kitas sprendimas buvo ar turi būti priimtas.

 

KELETO KOMUNIKACIJOS KANALŲ VALDYMAS VIENOJE PLATFORMOJE

OPA sprendimas pasižymi neįprastu nuoseklumu bei tvarkingumu – vienoje vietoje galite valdyti skirtinguose komunikacijos kanaluose pateikiamą informaciją, ją unifikuoti, suvienodinti ir sustyguoti įvairius klientų aptarnavimo procesus. Vienoje platformoje galėsite valdyti socialinių medijų, internetinio puslapio, elektroninio pašto ir kitose sistemose pateikiamą klientui informaciją.

 

Oracle Intelligent Advisor (Oracle Policy Automation) – tai sprendimas, kurį rengdami Oracle specialistai panaudojo geriausias turimas patirtis ir praktikas. Vienoje vietoje suintegruota daugybė galimybių ir funkcijų, kurios padės Jums verslo procesus vykdyti nuosekliau, išsamiau ir tiksliau. OPA padės pagerinti ne tik klientų, bet ir Jūsų pasitenkinimą savo verslo valdymu.

#intelligent-advisor #opa

Visos įžvalgos
Kad užtikrintume sklandų svetainės veikimą ir galėtume pagerinti Jūsų naršymo patirtį, svetainėje naudojame slapukus (angl. Cookies). Slapukų informaciją galite pakeisti naršyklės, kurią naudojate, nustatymuose. Daugiau apie slapukus skaitykite čia.