Įžvalgos

3 LENGVI BŪDAI PAGERINTI KLIENTŲ PATIRTĮ SU CX CLOUD

Ankstesniuose SPPA Verslui straipsniuose aptarėme mūsų atstovaujamus Oracle kompanijos produktus – Oracle HCM Cloud bei Oracle Intelligent Advisor (Oracle Policy Automation). Detaliau supažindinome su šių sprendimų privalumais ir naudomis Jūsų verslo procesų valdymo gerinimui, o šį kartą kalbame apie vartotojų patirčių gerinimą. Šiam tikslui Oracle sukūrė sprendimą CX Cloud. Kaip šis sprendimas gali pagerinti klientų patirtis?

 

KURKITE TIKSLESNES IR PATRAUKLESNES RINKODAROS KAMPANIJAS

Ar pagalvojate, kiek šiai dienai komunikacinio triukšmo mato ir girdi Jūsų klientai? Kuo daugiau rinkodaros, reklamos veiksmų – tuo daugiau triukšmo, kuriame išsiskirti ir sudominti, patenkinti potencialaus kliento poreikius itin sudėtinga. Rinkodaros valdymui skirtas Oracle CX Cloud sprendimas gali padėti Jums kurti ir įgyvendinti tikslesnes, labiau įtraukiančias rinkodaros kampanijas. Oracle CX Cloud leis kurti turinį, kuris bus aktualus Jūsų klientams, padės pritraukti daugiau potencialių klientų. Oracle CX Cloud leis Jums realiu laiku stebėti vartotojų elgseną, matysite jų veiksmus, prioritetus, labiausiai dominančius faktorius.

 

PATRAUKITE DĖMESĮ SAVO PRODUKTU

Iš ko gyvuotų verslas, jei ne pardavimai? Pagerinti pardavimų rodiklius bei sutrumpinti produkto įsigijimo kelią gali Oracle CX Cloud. Pardavimų valdymui skirtas Oracle CX Cloud funkcionalumas leis vartotojui pateikti produktus taip, kad šie visiškai atitiktų Jūsų klientų reikalavimus, o inovatyvios elektroninių parduotuvių valdymo funkcijos leis įmonei produktų ir paslaugų įsigijimą padaryti patogesniu ir malonesniu Jūsų klientui.

 

AUGINKITE KLIENTŲ LOJALUMĄ

Ar žinote, kad išlaikyti klientų lojalumą yra kur kas paprasčiau, nei pritraukti naują klientą? Tinkamos lojalumo programos, papildomos naudos klientui gali ne tik sukurti didesnį pasitenkinimą, bet ir išlaikyti klientą. Lojalūs ilgalaikiai klientai gali atnešti daugiau finansinės naudos verslui, jie gali būti labiau linkę rekomenduoti Jūsų produktą kitam. Oracle CX Cloud padės Jums prisitraukti naujų ir išlaikyti esamus klientus, pateikiant jiems itin kokybiškas ir patrauklias lojalumo programas.

 

Tai, ką paminėjome čia – tik keletas naudų, kurias suteikia Oracle CX Cloud. Visiškai be IT specialistų įsikišimo valdomos sistemos funkcionalumas leis Jums priartėti prie savo klientų, kurti jiems didesnį pasitenkinimą nei kada ankščiau. Susisiekime ir atraskime geriausiai Jūsų verslui tinkančias Oracle CX Cloud funkcijas jau dabar.

 

#netsuite #taleo #eloqua #analytics-cloud #intelligent-advisor #integration-cloud #siebel #hcm-cloud #erp #hcm #crm #marketing #analytics #opa #integration

Visos įžvalgos
Kad užtikrintume sklandų svetainės veikimą ir galėtume pagerinti Jūsų naršymo patirtį, svetainėje naudojame slapukus (angl. Cookies). Slapukų informaciją galite pakeisti naršyklės, kurią naudojate, nustatymuose. Daugiau apie slapukus skaitykite čia.