Įžvalgos

KAIP PRITRAUKTI JŪSŲ POREIKĮ ATITINKANČIUS KANDIDATUS?

Mūsų nuomone, kiekvienos sėkmingai veikiančios įmonės sėkmė – profesionalūs, produktyvūs ir laimingi darbuotojai. Tačiau patirtis rodo, kad būtent tokių kandidatų prisitraukti ir kartu su jais kurti ypatingą darbo kultūrą tampa vis sudėtingiau. Šiam talentų pritraukimo ir įdarbinimo tikslui, mūsų partneris „Oracle“ sukūrė unikalų sprendimą – „Oracle Taleo Business Edition“. Šį kartą supažindiname su šio sprendimo pagrindinėmis funkcijomis bei galimybėmis, kurios sėkmingų ir kokybiškų kandidatų  pritraukimui yra gyvybiškai būtinos.

 

SUSIKURKITE PATRAUKLIUS KARJEROS PUSLAPIUS

Specializuoti ir individualiai kiekvienam verslui bei jo įvaizdžiui pritaikyti karjeros puslapiai būtini, jeigu siekiama patraukti profesionalių ir kvalifikuotų kandidatų dėmesį. „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimas leis Jums susikurti suformuotam įmonės įvaizdžiui pritaikytus karjeros puslapius. Čia galėsite pateikti išsamią informaciją apie darbo pozicijas, kurioms ieškote darbuotojų, galėsite patraukliai pristatyti savo įmonės veiklą bei komandą, vertybes ir daugelį kitų kandidatams svarbių dalykų.

 

ADMINISTRUOKITE DARBO SKELBIMUS

„Oracle Taleo Business Edition“ sprendimas leis ne tik patalpinti skelbimą karjeros puslapyje, bet ir pilnai valdyti skelbimą jo aktyvumo periodu. Galėsite suteikti leidimus vartotojams, kurie, kaip ir Jūs, galės įvairiuose kanaluose talpinti darbo skelbimus ir juos redaguoti. „Oracle Taleo Business Edition“ Sprendimas taip pat turi funkciją, kuri siunčia pranešimą Jums, kuomet atsiranda reikalavimus atitinkantys kandidatai. Bet kuriuo laiku darbo skelbimą galėsite papildyti klausimynais ir iš karto matyti užpildytus atsakymus. Taip galėsite stebėti darbo skelbimo efektyvumą ir atsirinkti tinkamus kandidatus.

 

NAUDOKITE IŠMANIĄ TALENTŲ PAIEŠKĄ

Jeigu norite efektyviai valdyti kandidatų paieškos procesus – darykite tai „Oracle Taleo Business Edition“ pagalba. Optimizuokite ir išnaudokite daugelį kandidatų paieškos kanalų savo naudai. Su „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimu talpinkite laisvų darbo pozicijų skelbimus ne tik sukurtame savo įmonės karjeros puslapyje, bet ir pasitelkite socialinius tinklus bei dešimtis kitų mokamų ir nemokamų kandidatų paieškos kanalų, kuriais leidžia pasinaudoti šis „Oracle“ sprendimas. Taip galėsite sulaukti aktyvesnio ir gausesnio kandidatų srauto ir be abejo – didinsite savo įmonės žinomumą.

 

AKTYVIAU IŠNAUDOKITE SOCIALINIUS TINKLUS

Jeigu norite sulaukti didesnio kiekio susidomėjusių kandidatų – naudokite tokius socialinius tinklus kaip LinkedIn ir Facebook. „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimo pagalba vienoje vietoje galėsite valdyti darbo skelbimų talpinimą šiuos socialiniuose tinkluose. Atminkite, kad šis kandidatų paieškos kanalas – tinkamas būdas ne tik darbo skelbimams talpinti, tačiau ir rekomendacijoms gauti, taip pat šie kanalai yra gana ekonomiški ir nereikalauja daug finansinių kaštų, norint užmegzti kontaktą su potencialiais darbuotojais.

 

LENGVAI VALDYKITE KANDIDATŲ DUOMENŲ BAZĘ

Su „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimu galėsite nesunkiai peržiūrėti ir valdyti sukauptoje duomenų bazėje esančius kandidatus, taip pat galėsite lengvai importuoti kontaktus ir kandidatų informaciją iš „Microsoft Outlook“ ar „Microsoft Excel“ programų, kad turėtumėte patogų kandidatų sąrašą vienoje vietoje.  Taip pat galėsite išnaudoti „Oracle Taleo Business Edition“ sprendime esančius elektroninių laiškų šablonus, paruoštus video bei kitas galimybes, kurios padės sudominti bei užmegzti ryšį su kandidatais, esančiais duomenų bazėje.

 

ĮDARBINIMO PROCESO PRITAIKOMUMAS

Kuriant atskirą darbo skelbimą, „Oracle Taleo Business Edition“ leidžia kiekvienam skelbimui priskirti tam tikrus žingsnius, kuriuos turi įveikti kandidatas prieš jį pasamdant darbui. Išnaudojant šią galimybę, „Oracle“ sprendimas leis matyti kiekvieno kandidato pasirodymą ir statusą skirtinguose personalo atrankos etapuose. Taip galėsite tarpusavyje lyginti kandidatus, matyti kiek ir kokių etapų įveikė kiekvienas kandidatas. Jeigu už kandidatų įdarbinimą atsakingi skirtingi įmonės skyriai – galėsite suteikti jiems prieigą administruoti įdarbinimo procesą, o Jums beliks tik stebėti jo eigą bei susipažinti su atranką įveikusiais darbuotojais.

 

AUTOMATIŠKAI ATSIRINKITE TINKAMIAUSIUS KANDIDATUS

Palengvinkite ir patobulinkite kandidatų atranką naudodami automatizuotą kandidatų vertinimą. „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimas leis reitinguoti kandidatus pagal atsakymų į Jūsų užduotus klausimus (kuriuos galėsite pateikti online arba telefonu) tikslumą. Taip pat šis „Oracle“ sprendimas leis suformuoti kandidatams sudėtingesnius specifinius klausimus, kurie padės Jums patikrinti kandidatų profesines žinias. Naudojant šią galimybę galite būti užtikrinti, kad „Oracle Taleo Business Edition“ susistemins ir atrinks labiausiai Jūsų reikalavimus atitinkančius kandidatus.

 

INTEGRUOKITE SPRENDIMĄ SU KITOMIS PROGRAMOMIS

„Oracle Taleo Business Edition“ sprendimas leis ne tik atsirinkti pačius tinkamiausius kandidatus pagal Jūsų reikalavimus, bet ir leis importuoti kitus kandidatus iš „Microsoft Outlook“ programos. Importuoti kandidatai „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimo pagalba bus automatiškai išanalizuojami ir susisteminami. Taip pat šis „Oracle“ sprendimas leis nesunkiai integruoti reikalingus duomenis iš ir į Jūsų naudojamas sistemas pasinaudojant specialiu API integracijos kodu.

 

Jeigu siekiate tapti įmone, kurioje dirba sėkmingi ir talentingi darbuotojai – pradėkite nuo ištobulinto ir efektyvaus personalo atrankos proceso. „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimas padės Jums ne tik pritraukti srautą kandidatų, tačiau ir padės automatizuoti, standartizuoti bei optimizuoti dalį kandidatų atrankos etapų. Modernizuokite talentų pritraukimą – susisiekime ir pasikalbėkime dėl „Oracle Taleo Business Edition“ sprendimo Jūsų verslui.

#taleo #hcm

Visos įžvalgos
Kad užtikrintume sklandų svetainės veikimą ir galėtume pagerinti Jūsų naršymo patirtį, svetainėje naudojame slapukus (angl. Cookies). Slapukų informaciją galite pakeisti naršyklės, kurią naudojate, nustatymuose. Daugiau apie slapukus skaitykite čia.